Index Vakbarát Hírportál

Megrázó videó került elő, Neymar zokogva sikoltozott brutális kezelése közben

2023. december 22., péntek 09:42

Megrázó videó került elő a világ egyik legjobb futballistájának gyógykezeléséről: Neymar zokogva és sikítozva szenvedett a brutális kezelése közben.

A Barcelona és a PSG korábbi klasszisa a nyáron a szaúdi al-Hilalhoz igazolt, első idénye viszont gyorsan véget is ért, miután elszakadt az elülső keresztszalagja a bal térdében a brazil válogatott Uruguay elleni vb-selejtezője során.

Egy ilyen sérülés teljes felépülése hat-kilenc hónapot vesz általában igénybe, ezzel pedig igencsak jó esély van arra, hogy a 2023–2024-es évadban már nem is léphet pályára.

Korábbi barcelonai és párizsi klubtársa, Lionel Messi Instagram-üzenetben biztosította támogatásáról, sok erőt kívánva a brazil klasszisnak a mielőbbi felépüléshez.

Erre pedig van is szüksége, miután kikerült egy videó, hogyan is fest Neymar rehabilitációs kezelése:

a brazil sztár zokogva és fájdalomtól sikítva szenvedte végig a brutálisnak ható kezelést...

A 31 éves támadó 2013-ban 88 millió euróért igazolt a Santostól a Barcelonához, négy évvel később azóta is világrekordot jelentő 222 millióért váltott a PSG mezére, a nyáron pedig 90 milliót szurkolt le érte szaúdi klubja, amelyben öt tétmeccsen egy gól és három gólpassz a mérlege.

Rovatok