Index Vakbarát Hírportál

Felbontották szerződését, légiósnak áll a Fehérvár kapusa

2023. december 28., csütörtök 15:16

A magyar labdarúgó-élvonalban (OTP Bank Liga) szereplő Fehérvár FC közös megegyezéssel szerződést bontott kapusával, Kovács Dániellel, aki légiósnak áll és Görögországban folytatja pályafutását.

December 31-i dátummal, közös megegyezéssel bontják fel Kovács Dániel szerződését a Fehérvár FC csapatánál – olvasható a klub közleményében. A 29 éves hálóőr még 2019 nyarán érkezett Soroksárról Székesfehérvárra, ahol 92 tétmérkőzésen védte csapata kapuját, ezek közül pedig 23 mérkőzést kapott gól nélkül zárt. Tavasszal még alapembernek számított a Fehérvárban, majd nyáron érkezett Tóth Balázs, aki kiszorította a kapuból. 

Ezen felül Kovács még a szurkolókkal is konfliktusba keveredett, így nem meglepő, hogy felbontották szerződését. Már azt is tudni, hol folytatja pályafutását:

a magyar hálóőr légiósnak áll, és a görög élvonalban szereplő Volosz FC labdarúgója lesz.

A hivatalos bejelentés pedig már meg is történt a klubváltásról. A Volosz FC a Niki Volosz és Olympiakosz Volosz egyesüléséből 2017-ben jött létre, a 14 csapatos görög élvonalban jelenleg a 10. helyen áll, 15 forduló elteltével. 

Rovatok