Index Vakbarát Hírportál

Az Atlético Madrid korábbi játékosával erősített a Ferencváros EKL-ellenfele

2024. január 3., szerda 11:27 | aznap frissítve

A görög labdarúgó-élvonalban szereplő Olympiakosz Pireusz kedd este bejelentette, hogy szerződtette a portugál válogatott Gelson Martinst. Így a Ferencváros következő európai kupaellenfele tovább erősítette keretét.

Bőven lesz mit bizonyítania a villámléptű portugál támadónak azok után, hogy az előző idény hajrájában kikerült a francia élvonalbeli Monaco keretéből, ebben a szezonban pedig egyszer sem kapott lehetőséget, így továbbállt, és Görögország felé vette az irányt. 

A hírek szerint a görög rekordbajnok 3 millió eurót fizetett Martins játékjogáért. 

A 28 éves támadó még 2018-ban állt légiósnak, előbb az Atlético Madridban futballozott, majd négy szezont töltött el a Monaco kötelékében. Ami pedig a válogatottságot illeti, Martins 21-szeres portugál válogatott játékos, igaz, 2018 óta egyszer sem ölthette magára a címeres mezt.

Jelenleg meccshiánnyal küzd, illetve bizonyítási vágy hajtja, az Olympiakosz pedig remek célpontnak tűnik annak fényében, hogy újra tudása legjavát nyújtsa a pályán.

Mint ismert, éppen az Olympiakosz lesz a Ferencváros ellenfele az Európa-konferencialiga következő körében, a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc első felvonását február 15-én, Pireuszban játsszák, a visszavágót pedig egy héttel később, Budapesten. 

Rovatok