Index Vakbarát Hírportál

Szalah lépésével elkezdhetnek eldőlni a dominók a világfutball térképén

2024. január 4., csütörtök 11:21

Mohamed Szalah lépése dominók sorát indíthatja be a világfutballban, az egyiptomi a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson a Liverpoollal.

Szoboszlai Dominik klubtársát mesés ajánlattal igyekeztek már a nyáron is Szaúd-Arábiába csábítani, a közel-keleti érdeklődés pedig 2024-ben sem csökkent iránta.

A Premier League listavezetőjénél ugyanakkor kezdhetnek kicsit megnyugodni, a hírek szerint ugyanis az idényben 27 tétmeccsen 27 kanadai pontot termelő (18 gól, kilenc gólpassz) egyiptomi támadó közel van a szerződéshosszabbításhoz.

Szalah jelenlegi, 2025 nyaráig szóló szerződése heti 350 ezer font körüli fizetést hoz a számlájára, a „vörösök” azonban hajlanak rá, hogy minél tovább a kötelékükben tudják az idén már 32. életévét betöltő szélsőt.

Ezzel pedig elkezdhetnek eldőlni a dominók, mert így minden bizonnyal nem érkezik az Anfieldre Kylian Mbappé, aki a nyáron ingyen hagyhatja el a Paris Saint-Germaint. 

Az pedig Xavi elmondása után ugyancsak fix, hogy a világbajnok francia támadó a Barcelonához sem érkezik, így jó eséllyel újabb lépéssel közeledünk egy esetleges Real Madridhoz igazoláshoz. 

Rovatok