Index Vakbarát Hírportál

Élő adásban, kamerák előtt kelt ki magából a Real Madrid legendája

2024. január 5., péntek 10:37

A Sevilla hazai pályán 2–0-ra kikapott az Athletic Bilbaótól a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában csütörtök este. A mérkőzés után Sergio Ramos állt a kamerák elé, majd váratlanul összetűzésbe keveredett egy nézővel, ezért megszakította az interjút.

A 37 éves világbajnok és kétszeres Európa-bajnok, valamint négyszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó ebben a szezonban eddig 15 mérkőzésen lépett pályára, és csapattársaihoz hasonlóan rettenetesen frusztrált, a Sevilla ugyanis jelenleg a tabella 16. helyén áll (mindössze egy pont választja el a kiesőzónától per pillanat), és nemrég az európai kupaporondnak is búcsút intett.

A sikerekhez szokott szurkolók is nagyon csalódottak a csapat gyenge szereplése miatt, egyikük pedig csütörtök este számonkérte Ramost a kiábrándító eredmények miatt – miközben a rutinos hátvéd éppen interjút adott a mérkőzést élőben közvetítő tévécsatornának.

Ramos ezt meghallva abbahagyta a válaszadást, hogy levezesse frusztrációját, írja a SPORTbible. A világbajnok legenda vadul gesztikulált a karjaival, mielőtt felkiáltott:

Kérünk egy kis tiszteletet, az emberek itt beszélgetnek! Mutass tiszteletet az emberek és a címer iránt! Fogd be, és menj a dolgodra!

– üvöltötte a spanyol bekk a dühös szurkoló irányába.

A kőkemény játékáról ismert Ramos ebben a szezonban már öt sárga lapot kapott, egyszer pedig ki is állították. Idén nyáron mesés fizetéssel csábították őt Szaúd-Arábiába, mégis a nevelőklubját választotta, ahol „csak” 2 millió eurót kap szezononként.

A Sevilla vasárnap délután a Racing Ferrol ellen lép újra pályára a spanyol labdarúgókupában (Copa del Rey).

Rovatok