Index Vakbarát Hírportál

Hollywoodi sztárszínész tervezi Kerkez Milosék következő szerelését

2024. január 6., szombat 13:34

A The Athletic beszámolója szerint a hollywoodi színész, Michael B. Jordan tervezi majd a Premier League-ben szereplő Bournemouth mezét.

Kerkez Milos csapatának tulajdonosa, Bill Foley a CBS Sportsnak erősítette meg, hogy a Creed filmekben vagy éppen a Marvel Fekete Párducában is szereplő színész segédkezik majd a hamarosan elérhető szerelések megalkotásában.

Amikor Foley 2022-ben véglegesítette a klub megvételét, akkor kisebbségi befektetőket hívott az együtteshez, többek között Jordant is, akinek a Bournemouth lett az első, profi sporttal kapcsolatos befektetése.

Mike remek srác, két lábbal áll a talajon, hétköznapi egyéniség, aki imádja a futballt. Rengeteget segít nekünk a nemzetközi és az amerikai marketing kapcsán. Olyan szerelést tervez, amely hamarosan megvásárolható lesz. Elkötelezett a klub iránt, mi pedig imádjuk, hogy velünk van. Azt hiszem, hogy a következő napokban Bournemouthban lesz, hogy megnézze az edzést. Teljes mértékben benne van a projektben, és remek, hogy egy ilyen fantasztikus srác van a klubunknál

– idézi a lap a klubtulajdonos szavait.

(Borítókép: Jeff Spicer/FilmMagic)

Rovatok