Index Vakbarát Hírportál

Sallai Roland remek gólokkal intézte el a Frankfurtot – videó!

2024. január 6., szombat 15:52

Sallai Roland két gólt szerzett a Freiburgban az Eintracht Frankfurt ellen 5–2-re megnyert felkészülési mérkőzésen.

A magyar válogatott támadó ebben az idényben 18 tétmeccsen szerzett öt góllal és két gólpasszal várja a 2024-es folytatást, addig is csapatával felkészülési találkozót játszott a 8. Freiburghoz hasonlóan 24 pontos, jobb gólkülönbsége miatt viszont hatodik Frankfurt otthonában.

A találkozón a házigazda kezdett jobban, Robin Koch révén az első félidő derekán megszerezte a vezetést, de két percen belül jött a válasz Sallai Rolandnak köszönhetően: Vincenzo Grifo jobb oldali szabadrúgása után nem tudtak tisztázni a védők, Sallai pedig a jobb alsóba lőtt.

Még a szünet előtt fordítottak a vendégek, a második félidő elején pedig ismét jött a magyar válogatott támadója, aki szokásához híven óriási gólt szerzett: Grifo indítása után egy visszacselt követően ballal a jobb felsőbe ágyúzott.

Ezzel már 3–1-re vezetett a Freiburg, amelyben a következő negyedórában Michael Gregoritsch és Grifo is betalált, a házigazda erejéből pedig már csak szépítésre futotta (2–5).

A Freiburg jövő szombaton játssza idei első tétmeccsét, a Bundesliga 17. fordulójában Schäfer András klubját, az Union Berlint fogadja.

(Borítókép: Christian Kaspar-Bartke/Getty Images, archív)

Rovatok