Index Vakbarát Hírportál

Kylian Mbappé meghozta végleges döntését: elhagyja a Paris Saint-Germaint

2024. január 8., hétfő 09:01

Francia sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának sztárjátékosa meghozta végleges döntését jövőjével kapcsolatban. A világbajnok támadó elhagyja a francia fővárost, és a Real Madrid játékosa lesz.

Mint ismert, a világ egyik legértékesebb labdarúgója, Kylian Mbappé szerződése idén nyáron lejár, amennyiben pedig úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg kontraktusát, ingyen távozhat csapatától. A franciák most arról számoltak be, hogy most már tényleg pont kerülhet az Mbappé jövőjével kapcsolatos találgatások végére. Korábban szó volt róla, hogy – édesanyja miatt – akár Szoboszlai Dominik csapattársa is lehet Liverpoolban, de a támadó döntése értelmében a Real Madrid ajánlatát fogadja el. 

A Foot Mercato francia futballportál szerint ebben nincs semmi meglepő, Mbappé a várakozásoknak megfelelően nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint, és a spanyol fővárosba teszi át székhelyét. A hírek szerint a világbajnok támadó már január 1-je óta folyamatosan kapcsolatban volt a madridiakkal, az egyezség pedig már napokkal ezelőtt megszületett.

Érdekesség, hogy a Real Madrid fizetési ajánlata ezúttal alacsonyabb volt, mint 2022 nyarán, azonban ez sem bizonytalanította el Mbappét: mindenképpen a madridiak játékosa szeretne lenni. 

Rovatok