Index Vakbarát Hírportál

2–0-ról fordított, mégis kikapott a Barcelona az idény eddigi legőrültebb meccsén

2024. január 27., szombat 20:59 | aznap frissítve

A Villarreal őrült meccset játszott a Barcelona vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában, amit végül 5–3-ra megnyert.

A sárga mezesek a második félidő 54. percében már 2–0-ra vezettek, de a Barcelona talpra állt, és bő tíz perc alatt megfordította a mérkőzést. A hajrában Goncalo Guedes talált a Barca kapujába, de 3–3 után is bőven maradtak izgalmak.

A 91. percben a játékvezető kezezés miatt tizenegyest ítélt a katalánoknak, azonban a videobíró javaslatára kiment megnézni az esetet, majd vétlen kezezésre hivatkozva (a védő keze a testéhez volt szorítva) visszavonta az ítéletét.

Nyolc perccel később a Villarreal szinte a semmiből megszerezte a negyedik gólját, ami után a Barca teljesen kitámadott az egyenlítés reményében. Ezt kihasználva a vendégek végigvittek egy kontrát, aminek a végén bevitték a kegyelemdöfést Xavi csapatának.

Labdarúgás

La Liga (22. forduló):

Pénteken játszották:

Vasárnap játsszák:

Hétfőn játsszák:

Az élmezőny állása: 1. Real Madrid 21 mérkőzés/54 pont, 2. Girona 21/52 pont, 3. Barcelona 21/44 pont, 4. Atlético Madrid 20/41 pont

Rovatok