Index Vakbarát Hírportál

Az igazi CR helyett az ál-Cristiano Ronaldo osztogatott autogramot a rajongóknak

2024. január 27., szombat 16:23

Néhány nappal ezelőtt Cristiano Ronaldo jelenlegi klubja, a szaúd-arábiai al-Nasszr kénytelen volt elhalasztani kínai túráját, miután a Real Madrid korábbi sztárja megsérült. Az ázsiai rajongók jobb híján a portugál futballista alteregójától, a tescós CR-től kértek autogramot és szelfit.

Az al-Nasszr a tervek szerint két meccset játszott volna Kínában, de Cristiano Ronaldo sérülése miatt végül lemondta azokat.

Helyi sajtóhírek szerint a kínai szervezők már tárgyalásokat folytatnak a mérkőzések új időpontjának kitűzéséről, mivel a jegyek az árusítás megkezdése után perceken belül elfogytak.

Ha nincs ló, jó a szamár is:

Ez nem csoda, a portugál gólgyáros elképesztő méretű rajongótáborral rendelkezik Kínában, az ázsiai szurkolók szinte bármire képesek lennének, csak hogy a közelébe férkőzhessenek néhány másodperc erejéig.

Szomorú vagyok, és szeretnék bocsánatot kérni minden kínai szurkolótól

– írta a közösségi oldalán Ronaldo, miután izomsérülést szenvedett.

A portugál szupersztár ezenfelül „második otthonának” nevezte Kínát, és dicsérte a kínai közönséget a szívélyes fogadtatásért. Hozzátette: ragaszkodik ahhoz, hogy csapata egy későbbi időpontban visszatérjen az ázsiai országba, írja a Marca.

Rovatok