Index Vakbarát Hírportál

A világ egyik legerősebb bajnokságából akadt kérője Gulácsi Péternek

2024. január 27., szombat 15:21

Az átigazolási hírek tekintetében rendkívül jól informált Fabrizio Romano értesülése szerint a Nottingham Forest csapatában folytathatja pályafutását a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter.

Az olasz transzfergurut arról értesítették, hogy a Premier League-ben szereplő klub már fel is vette a kapcsolatot a Bundesligában vitézkedő RB Leipzig vezetőségével, ám a német együttes elöljárói jelezték, hogy nem akarnak megválni az 51-szeres magyar válogatott kapustól, akit 2025-ig köti a szerződése a Lipcséhez.

A Nottingham Forest 1979-ben és 1980-ban megnyerte a Bajnokok Ligája jogelődjét, a BEK-et, de jelenleg csak a 16. helyen áll az angol bajnokságban.

A 33 éves Gulácsi 2022 októberében a skót Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen térdszalagszakadást szenvedett, és csaknem egy évig nem játszott. Visszatérése óta nem kapott sok lehetőséget, kapusposzton Marco Rose vezetőedző egyértelműen Janis Blaswichot favorizálja.

A rutinos játékos tavaly decemberben a Nemzeti Sport megkeresésére interjút adott, amiben többek között arról is beszélt, hogy a téli átigazolási időszakban nem tervez csapatot váltani, a többi még a jövő kérdése.

Rovatok