Index Vakbarát Hírportál

A United sztárja végigszórakozta az éjszakát, majd beteget jelentett csapatánál

2024. január 28., vasárnap 18:56

Marcus Rashford, az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapatának sztárja kimaradt a Newport elleni FA-kupa-mérkőzés keretéből. Az angol válogatott támadó hivatalosan betegség miatt maradt távol a mérkőzéstől, de sajtóinformációk szerint nem pusztán influenza vagy vírus volt a kiváltó ok.

Némileg váratlanul érhette a Manchester United szurkolóit, hogy csapatuk egyik legnagyobb sztárja, Marcus Rashford kimaradt a vasárnapi, Newport elleni FA-kupa-mérkőzés keretéből. Az angol válogatott játékosa el sem utazott társaival, Manchesterben maradt, mivel péntek reggel beteget jelentett. 

A 26 éves labdarúgó, miután péntek reggel tájékoztatta csapatát, hogy nem érzi jól magát, távol maradt az edzésektől, egyúttal az FA-kupa-mérkőzésre sem nevezte Erik ten Hag vezetőedző. Sajtóértesülések viszont ezzel egy időben jelentették, hogy 

Rashfordot csütörtök éjszaka még Belfastban, az egyik szórakozóhelyen látták és fotózták le.

Ezek szerint az angol sztárjátékos egy végigszórakozott éjszaka után jelentett beteget. 

Megkérdezték Erik ten Hagot, a Manchester United vezetőedzőjét is, hogy miért maradt távol a támadó a Newport elleni találkozótól, de a holland szakember nem válaszolt a kérdésre, nem kívánta kommentálni a Rashforddal kapcsolatos értesüléseket. Egyelőre nem tudni, hogy az angol válogatott labdarúgó mikor gyógyul ki betegségéből, és állhat újra csapata rendelkezésére. 

Szintén a 26 éves támadóval kapcsolatos, hogy a pályán kívüli tevékenységeivel is gyakran a figyelem középpontjába került, nemrégiben az egyik mérkőzésről hazaúton összetörte százmilliókat érő luxusautóját.

Érdekesség, hogy a Manchester United háza táján egyre több a játékosok magatartásával, fegyelmezettségével kapcsolatos probléma, legutóbb Jadon Sancho és a vezetőedző, Erik ten Hag konfliktusa addig fajult, hogy a játékos kölcsönbe visszatért korábbi klubjához, a Borussia Dortmundhoz. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok