Index Vakbarát Hírportál

Conor Bradley családi tragédia miatt hiányozhat az Arsenal–Liverpoolról

2024. február 4., vasárnap 08:26

Szombaton elhunyt Joe Bradley, a Liverpoolba ebben az idényben berobbant ifjú bekk, Conor Bradley édesapja – számolt be az angol együttes együttérző posztban. A This is Anfield nevű szurkolói portál értesülései szerint a történtek miatt a 20 esztendős játékos – aki a hétközi fordulóban többek között Szoboszlai Dominiknak is kiosztott egy gólpasszt – kihagyja az Arsenal elleni vasárnap délutáni rangadót.

Conor Bradley édesapja 58 esztendős volt, sajtóhírek szerint az utóbbi időben komoly betegséggel küzdött, de azt a források nem részletezik, pontosan mi okozta a halálát.

One Conor Bradley *

Liverpool FC is deeply saddened by the passing of Conor’s father, Joe, today.

The thoughts of everyone at the club are with Conor and his family.

— Liverpool FC (@LFC) February 3, 2024

Az északír tehetség az elmúlt hetekben a sérült Trent Alexander-Arnoldot igyekezett pótolni Jürgen Klopp együttesében. Mindezt nem is csinálta rosszul: két bajnokin, két FA-kupa-meccsen és a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő mindkét felvonásában lehetőséget kapott, a hat találkozón pedig egy góllal és öt(!) gólpasszal hálálta meg a bizalmat.

A Chelsea elleni – hétközi fordulóban lejátszott – rangadón, amelyet 4–1-re nyert meg a Pool, ő szerezte a vörösök második találatát, míg az elsőnél Diogo Jotának, a harmadiknál Szoboszlai Dominiknek adott gólpasszt.

Teljesítményével a meccs legjobbja volt, amit remélhetőleg még édesapja is végigkövethetett...

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában rendezett Arsenal–Liverpool-összecsapás magyar idő szerint 17 óra 30 perckor veszi kezdetét. A vendégek a tabella élén állnak 51 ponttal, az Arsenal 46-tal a harmadik. Decemberben az Anfield Roadon 0–0-ra végeztek egymással a Premier League-ben, néhány nappal később, az FA-kupában a Pool 2–0-ra tudott nyerni a vasárnapi mérkőzésnek is otthont adó Emiratesben.

Rovatok