Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik önmagát ábrázoló kartonfigurát tart nappalijában

2024. február 6., kedd 09:43

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott és a Liverpool középpályása felfedte legutóbbi tetoválását, amelyet Törőcsik Dániel tetoválóművész készített számára. A munka után a közösségi médiára posztolt közös képen a sztárfutballista szigetországi otthonába is bepillanthatunk, és felfigyelhetünk egy különös dologra.

Újra sérüléssel bajlódik a magyar válogatott csapatkapitánya, így bizonytalan ideig nem léphet pályára azok után, hogy szinte egész januárban harcképtelen volt.

A rehabilitáció alatt Szoboszlai Dominik legújabb tetoválásáról posztolt, amelyet a hazánkban ismert Törőcsik Dániel készített el a sztárfutballista liverpooli otthonában. Az eredményről maga a tetoválóművész posztolt a közösségi médiában, amely mellé egy közös képet is mellékelt a labdarúgóval. 

A kép Szoboszlai szigetországi otthonában készült, amelyről kiderül, hogy a magyar válogatott sztárja egy önmagát formázó kartonfigurát tart nappalijában. Az Instagramon közzétett képről a rajongók is rögtön véleményt formáltak, többük úgy vélekedett, hogy valójában ők is ugyanígy tennének a helyében. 

A Liverpool labdarúgócsapata legközelebb szombat délután lép pályára a Premier League-ben – Jürgen Klopp csapata az újonc Burnley-t fogadja –, de ezen a találkozón még egészen biztosan nem játszhat a magyar válogatott csapatkapitánya. Sőt, elképzelhető, hogy egész februárban nem láthatjuk a pályán Szoboszlait. 

Rovatok