Index Vakbarát Hírportál

Máris megvan a Manchester City első nyári átigazolása

2024. február 14., szerda 13:43

Úgy fest, máris megvan az angol bajnok Manchester City első nyári szerzeménye Sávio személyében – derül ki az átigazolási ügyekben bennfentes Fabrizio Romano bejegyzéséből.

A fiatal brazil szélső esetleges érkezése nem új keletű téma, már február elején is felvetődött a megszerzése, az olasz transzferguru szerint viszont már meg is állapodtak a felek, hamarosan a papírokat is aláírják, és júliusban csapatot vált.

A 19 éves brazil az Atlético MG után a francia Troyes együtteséhez igazolt, ahonnan előbb a PSV, majd most a Girona vette kölcsön. A spanyol bajnok meglepetéscsapatában jó játékával (28 meccsen 7-7 gól és gólpassz) már a Real Madrid és a Barcelona figyelmét is felkeltette, de úgy fest, mindhiába.

Persze, abból a szempontból nem meglepő, hogy Sávio már a Gironához is azért ment elmondása szerint, hogy egy nap majd az azonos tulajdonosi csoportban lévő City játékosa lehessen.

Érkezése után minden bizonnyal távozik majd Bernardo Silva, akit már az előző nyáron is csak nehezen tudott megtartani a BL-győztes.

(Borítókép: Úgy fest, Sávio nem lesz Vinícius Júnior csapattársa a Real Madridnál – Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Rovatok