Index Vakbarát Hírportál

Távozik Debrecenből a klubikon középpályás – hivatalos

2024. február 14., szerda 19:31

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott 34-szeres válogatott középpályásával, Varga Józseffel.

A 35 éves védekező középpályás hétévesen került a Lokihoz, ahol a korosztályos csapatokat kijárva 2008-ban mutatkozhatott be a felnőttek között.

Az együttessel három-három bajnoki címet és kupát, valamint két Szuperkupát és egy Ligakupát nyerő futballista kölcsönben volt a német Greuther Fürth és az angol Middlesbrough futballistája is, majd 2016-ban Fehérvárra igazolt.

A Vidivel újabb aranyérmet nyert, majd ezt követően két évig a Puskás Akadémiát erősítette, mielőtt visszatért volna Debrecenbe, hogy visszasegítse az együttes az NB I-be.

A DVSC-ban alapembere volt a BL-csoportkörbe jutó együttesnek, a szurkolók egyik nagy kedvencévé, a klub ikonjává vált – búcsúztatta játékosát a debreceni csapat.

Varga az utóbbi időszakban kevesebb lehetőséget kapott, de szeretné még folytatni a profi játékot, ezért kérte klubjától egyezsége felbontását, és remélik, hogy karrierje lezárását követően visszatér még az együtteshez.

(Borítókép:  A gólszerző debreceni Varga József (j) és csapattársa, Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. A debreceni csapat 4-1-re győzött. Fotó:  MTI/Czeglédi Zsolt)

Rovatok