Index Vakbarát Hírportál

Még a héten eldőlhet, hol folytatja Vécsei Bálint

2024. február 20., kedd 12:16

Hamarosan új csapatot találhat magának a 12-szeres válogatott középpályás, Vécsei Bálint. A 30 éves labdarúgó továbbra sem tett le arról, hogy nyáron Marco Rossi Európa-bajnoki keretének tagja lehessen, ám tudja, ehhez olyan csapatot kell találnia, ahol nemcsak rendszeres, hanem minőségi kihívás elé is állíthatja magát.

A 30 éves, 12-szeres válogatott középpályás, Vécsei Bálint tavaly márciusban még gólt szerzett a válogatottban a bolgárok elleni Eb-selejtezőn, de tavasszal megsérült, majd nyáron távozott a Ferencvárostól. 

Ezután Japánban próbált szerencsét, ahol ugyan bajnok lett a Kobéval, ám csak két bajnokin léphetett pályára, így télen távozott, és most csapatot keres – írja a Nemzeti Sport. 

Jelenleg egyedül készülök, egy erőnléti edző segítségével. Abban bízom, hogy a hét végéig eldől, hol folytatom, és akkor jövő héttől már csatlakozhatom az új klubomhoz. Vannak külföldi érdeklődők, melyektől a héten válaszokat várok, illetve hazai csapatok is kerestek, mérlegelem a lehetőségeket, és legkésőbb a hét végén szeretnék dönteni a jövőmről

– fogalmazott a Nemzeti Sport megkeresésére a középpályás, aki még nem mondott le arról, hogy a nyári Eb előtt visszakerüljön a válogatottba, ezért is szeretne minél előbb csapatot találni. 

Rovatok