Index Vakbarát Hírportál

Hegyi szerint megérte a holland másodosztályba igazolni

2024. február 22., csütörtök 20:05

Jó döntésnek tarja a Hollandiába szerződését Hegyi Krisztián, akit januárban az Európa-konferencialigában címvédő West Ham United adott kölcsön a másodosztályú FC Den Bosch együttesének. A korábban már a felnőttválogatottba is meghívott U21-es tehetség az elmúlt hetekben többször is csapata hőse volt.

A 21 esztendős hálóőr a Nemzeti Sporthíradó megkeresésére elmondta: kisebb betegségen esett át, de készen áll a pénteki bajnoki mérkőzésre.

Hála Istennek, elég jól megy a védés, az elmúlt hat meccsből négyet is kapott gól nélkül tudtam lehozni. Ez nagyon jó kezdés, erre szeretnék építeni a következő mérkőzéseken

– fogalmazott a Magyar Távirati Iroda által idézett játékos.

„Nagyon jó döntés volt, hogy Hollandiába igazoltam, az elmúlt hat meccsen bebizonyosodott, hogy ez egy jó bajnokság, jó csapathoz szerződtem. Jó lépés volt, amit januárban meghoztunk a menedzseremmel, meglátjuk, hogy nyáron merre visz az élet" – fejtette ki Hegyi.

Hozzátette számára olyan érzés a holland együttesnél szerepelni, mintha egy családba került volna, a szurkolók is kitartanak mellettük a rossz eredmények ellenére: a csapat hat bajnoki óta nyeretlen, ebből négyszer gól nélküli döntetlent játszott.

Elárulta: gondol a felnőttválogatott szereplésre, álma válna valóra, ha Magyarországot képviselhetné – tavaly márciusban már edzhetett együtt a nemzeti csapattal –, de tudja, hogy erős riválisai vannak a poszton.

Rovatok