Index Vakbarát Hírportál

Az új tulajjal nagytakarítás is jön a Manchester Unitednél

2024. február 23., péntek 10:14

Az ESPN értesülése szerint nyári nagytakarításra készül az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United Sir Jim Ratcliffe hatalomátvételét követően.

A „vörös ördögök” keretének megerősítésére jelentős összeget kellene fordítani, hogy felvegyék a versenyt a városi rivális Cityvel, valamint a többi topcsapattal, de ehhez eladásokra is szükség lesz.

Az ESPN értesülése szerint kisebb népvándorlás indulhat meg a nyáron, mely során

Christian Eriksen, Raphaël Varane, Casemiro, Harry Maguire, Scott McTominay, Aaron Wan-Bissaka és Victor Lindelöf is feláldozhatóvá válik.

Antony Martial szerződése az idény végén kifut, és várhatóan szabadon távozhat, de a kölcsönben játszó Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Brandon Williams négyesért is hallgatnak meg ajánlatokat.

Ami biztosnak látszik, hogy a védelembe új pillérek kellenek, mert Lisandro Martínez és Luke Shaw sérülése esetén drasztikusan visszaesik a teljesítmény, illetve Rasmus Höjlund túlhajtásának elkerülésére egy kiegészítő futballista csatárposztra is szükséges lehet.

(Borítókép: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Rovatok