Index Vakbarát Hírportál

A Juventus őrült mérkőzésen, 95. percben szerzett góllal győzött

2024. február 25., vasárnap 16:06

A második helyen álló Juventus a 95. percben szerzett góllal verte meg 3–2-re a vendég Frosinonét az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján. A további mérkőzéseken a címvédő Napoli az utolsó pillanatokban bukta el a győzelmet a Cagliari otthonában, míg az AC Milan az Atalantát fogadja.

Hamar előnybe került a Juventus a vasárnap ebédidőben rendezett Frosinone elleni bajnokin, mivel Vlahovics már a harmadik percben eredményes volt. A folytatásban viszont fordított a vendégcsapat, 32 perc elteltével pedig újra Vlahovics volt eredményes, 2–2-re alakítva a félidei eredményt.

Az előzőleg négy mérkőzés óta nyeretlen torinóiak győztes találatát Daniele Rugani a 95. percben lőtte egy szöglet után, éles szögből a kapus lába között.

A Juventust irányító Massimiliano Allegri az első edző az 1929-ben alapított Serie A történetében, aki 1000 pontot szerzett: a vasárnapi sikerrel 301 győzelemmel, 99 döntetlennel és 96 vereséggel 1002-nél jár. A győzelemért 1994-ig kettő, azóta három pont jár.

A játéknap további mérkőzésein a bajnoki címvédő Napoli 1–1-es döntetlenre végzett a Cagliari otthonában, míg az AC Milan az Atalantát fogadja. 

Eredmények, 26. forduló

hétfőn játsszák:

Rovatok