Index Vakbarát Hírportál

A Budapest Honvéd szerződtette Szijjártó Péter fiát

2024. március 1., péntek 19:24

A Budapest Honvéd átigazolta a VS Dunakeszitől Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fiát, ifjabb Szijjártó Pétert.

Az MLSZ adatbankja szerint a 12 éves Szijjártó Péter az előző csapatában 118 mérkőzésen 29 gólt szerzett. Az oldal információi szerint a fiatal futballistát februárban szerződtette a kispesti klub – írja a Sportal.

A tárcavezető nagy futballrajongó, és a kispestiek elkötelezett szurkolója. A politikus korábban sokat játszott kispályán, az adatbank szerint 97 alkalommal lépett pályára a Dunakeszi színeiben a futsalbajnokságban. Szijjártó többek között a 25-szörös válogatott Lőw Zsolttal, a Bayern München jelenlegi pályaedzőjével és a 32-szeres válogatott Horváth Ferenccel is együtt játszott.

Szijjártó Péter a közelmúltban a Facebook-oldalán posztolt közös képet Csepregi Évával, aki a Papp László Sportarénában adott életműkoncertet. Akkor azt írta,már fiatalon „rongyosra hallgatta” a Neoton-slágereket, és a Kispest-Honvéd posztere mellett az együttes fotója is a szobája falán volt.

Rovatok