Index Vakbarát Hírportál

Nehezen indult, végül magabiztos győzelmet aratott a Bayern München

2024. március 16., szombat 17:39

A német labdarúgó-élvonal (Bundesliga) 26. fordulójában a címvédő Bayern München idegenben aratott magabiztos győzelmet a Darmstadt ellen, míg a Schäfer Andrást eltiltás miatt nélkülöző Union Berlin két perc alatt két gólt szerzett, és otthon tartotta a három pontot a Werder Bremen ellen.

Nehezen indult a Bayern München idegenbeli fellépése a Darmstadt otthonában, mivel a hazai csapat a 28. percben megszerezte a vezetést Skarke révén. Gyorsan reagált a német rekordbajnok, Musiala góljával már a 36. percben döntetlen volt az állás, az első játékrész lefújása előtt pedig Harry Kane volt eredményes, így vendég előnnyel fordultak a felek.

A folytatásban sorrendben Musiala, Gnabry és a csereként beálló Tel is eredményes volt, míg a másik oldalon Wilhelmsson a 95. percben szépített az eredményen, de összességében a címvédő Bayern magabiztos győzelmet aratott, a vége 2–5.

A játéknap további mérkőzésein a Heidenheim döntetlenre végzett a Mönchengladbach ellen, a Schäfer Andrást eltiltás miatt nélkülöző Union Berlin fordított a Werder Bremen ellen, míg a Wolfsburg hazai pályán szenvedett vereséget az Augsburgtól.

Bundesliga, 26. forduló

Rovatok