Index Vakbarát Hírportál

Káosz a stadionban, a Chelsea volt játékosa pörgőrúgással talált el egy pályára berohanó szurkolót

2024. március 18., hétfő 09:19

Hihetetlen jelenetek játszódtak le a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) vasárnapi játéknapján. A Trabzonspor–Fenerbahce- (2–3) mérkőzés végén dühös szurkolók árasztották el a pályát, egyiküket pedig nyaktájon próbálta megrúgni Michy Batshuayi, akit a Chelsea-től igazolt át az isztambuli csapat.

A vendégek Fred duplájával kerültek kétgólos előnybe (a brazil játékos neve sokaknak ismerős lehet, a 31 éves középpályás éveken át erősítette a Manchester Unitedet, tavaly nyáron hagyta el Angliát), majd a Trabzonspor a szünetben összekapta magát, és a 78. percben kiegyenlített.

Aztán a 87. percben jött Batshuayi, aki megszerezte a Fenernek a győztes gólt. A lefújás után a vendégek óriási ünneplésbe kezdtek, mire a felbőszült hazai ultrák berohantak a pályára azzal a szándékkal, hogy megkergessék az isztambuli gárda játékosait.

A káosz közepette néhány futballista berohant az öltözőbe, Batshuayi azonban nem ment sehova, sőt, egy látványos pörgőrúgással meg is kínálta az egyik Trabzonspor-szurkolót, aki az irányába tartott, de elképzelhető, hogy nem is figyelt a csatárra, mert jobban félt a biztonsági erőktől, akik elől rohanva menekült.

Csapattársa, Bright Osayi-Samuel közben lebirkózott egy másik drukkert, aki megütötte őt. A többiek gyorsan közbeléptek, és berángatták őt az öltözőbe, mielőtt még nagyobb verekedése keveredhetett volna.

Elképesztő, de a lelátón is összetűzésre került sor a VIP-páholyban ülők és a Trabzonspor szurkolói között.

A The Sun beszámolója szerint a Fenerbahce egyik vezetőjét látták, amint poharakat és más tárgyakat dobált a hazai szurkolók felé, akik közül az egyiket láthatóan meg is ütötték.

Rovatok