Index Vakbarát Hírportál

„Ez hülye kérdés volt” – Klopp faképnél hagyta az őt felidegesítő riportert

2024. március 18., hétfő 13:31

A Liverpool labdarúgócsapata vasárnap drámai körülmények között esett ki az FA-kupából, a Manchester United hosszabbítás után 4–3-ra nyert ősi riválisa ellen az Old Traffordon. A lefújás után a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp felkapta a vizet, miután egy szerinte buta kérdést tett fel neki a norvég tévétársaság riportere.

A Liverpool a szünetben 2–1-re vezetett, és több lehetősége is volt arra, hogy lezárja a meccset a második félidőben, de aztán a United hosszabbításra mentette a mérkőzést.

A 2×15 perces ráadásban aztán megint előnybe került a Liverpool, mégis kikapott, érthető volt tehát, hogy a lefújás után Klopp feldúlt lelkiállapotban állt a kamera elé, írja a Sky Sport.

A német menedzsert a norvég V Sport 1 tévécsatorna kapta mikrofonvégre, de a villáminterjú finoman szólva sem a tervek szerint alakult:

A Liverpool vezetőedzője az utóbbi mondat után fogta magát, és faképnél hagyta az őt kérdező riportert.

Az valóban tény, hogy Szoboszlaiék kevesebbet pihenhettek, hiszen csütörtökön pályára léptek a Sparta Praha ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Az FA-kupa pedig ugyan elúszott, de a bajnoki címért továbbra is harcban van Klopp csapata, a hármas versenyfutás másik két szereplője a címvédő Manchester City és az Arsenal.

Rovatok