Index Vakbarát Hírportál

39 évesen micsoda Ronaldo-mesterhármas!

2024. március 31., vasárnap 07:46

Cristiano Ronaldo a gól szinonimája. Nem muszáj szeretni a 206-szoros válogatott portugál futballsztárt, de akkor is le kell borulni a nagysága előtt. CR7 szombat este az al-Nasszr színeiben klasszikus mesterhármast szerzett az Al-Tai elleni szaúdi bajnoki mérkőzésen, és így 26 góljával fölényesen vezeti a mesterlövészek listáját. Ja, és vett magának egy limitált kiadású új Ferrari Daytona SP3-at is kétmillió fontért…

Cristiano Ronaldo, mielőtt visszautazott volna Rijádba, vett magának egy vörös Ferrari Daytona SP3 típusú luxusautót, amelyből csak 599 darabot gyártottak, és amely 2,85 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

Kellett is az önmagának szánt ajándék, mert CR7 legutóbbi válogatott meccsén, a 206. találkozón meglepetésre Portugália 2–0-ra kikapott Szlovéniától. Ezzel a Ferrarival egyébként Ronaldo luxusautó-flottájának értéke immár 19 millió font (8,75 milliárd forint).

De mindegy is, mert ahogy Ronnie visszatért az al-Nasszrhoz, azonnal folytatta a gólgyártást az Al-Tai elleni bajnokin. Az eredmény 5–1, Ronaldo a második félidőben 23 perc leforgása alatt szerzett egy klasszikus mesterhármast: kettőt kapásból vágott a hálóba, a harmadikat fejelte. A portugál 23 meccsen 26 gólnál tart a bajnokságban, és még van 9 gólpassza is, összességében pedig 33-nál jár 34 mérkőzésen a szezonban.

 Az első gól 5:54-nél, a második 6:25-nél, a harmadik 8:20-nál

Ez volt Ronaldo pályafutásának 64. mesterhármasa, ennél több, 92 állítólag csak Pelének volt. 

Az al-Nasszr azonban így is csak második a bajnokságban az al-Hilal mögött, amely 12 ponttal előzi meg riválisát. A két csapat április 8-án csap össze a szaúdi Szuperkupáért.

Rovatok