Index Vakbarát Hírportál

Középső ujját mutatta fel egy szurkolónak a válogatott futballista

2024. április 1., hétfő 11:44

A West Ham United játékosánál, Kalvin Phillipsnél elszakadt a cérna, amikor egy szurkoló beszólt neki, miután a csapata 4–3-ra kikapott a Newcastle United otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) legutóbbi fordulójában.

Phillips a második félidőben csereként lépett pályára, de nagyon rosszul játszott a Newcastle stadionjában, a drukkerek szerint legalább két hazai gól az ő lelkén száradt.

A lefújás után a játékosok bementek az öltözőbe, letusoltak, majd a csapatbusz felé vették az irányt. Az egyik West Ham-szurkoló a stadionon kívül „haszontalannak” nevezte az angol válogatott játékost, aki erre felmutatta neki a középső ujját, írja a The Independent.

Phillips 2022 nyarán átigazolt a Manchester Cityhez, de azóta rendkívüli mértékben visszaesett a pályán nyújtott teljesítménye.

A 28 éves játékos csak perceket kapott Pep Guardiolától, ezért kölcsönadták őt a West Hamnek, hogy játszhasson, de ott sem igazán tudta összekapni magát, így jelen pillanatban csekély esély mutatkozik arra, hogy az angolok szövetségi kapitánya, Gareth Southgate magával viszi őt a nyári Európa-bajnokságra.

A West Ham menedzsere, David Moyes nem volt hajlandó egyedül Phillipset hibáztatni a vereségért, de azt elismerte, hogy a középpályás inkább hátráltatta a csapatát, mintsem segítette volna, miután beküldte őt a pályára.

Rovatok