Index Vakbarát Hírportál

A Barcelona labdarúgója kiszállt autójából, és saját szurkolóival veszekedett

2024. április 2., kedd 09:37

A spanyol élvonalbeli bajnokságban második helyezett Barcelona labdarúgója, Inigo Martínez összetűzésbe keveredett a szurkolókkal a klub edzőközpontja közelében. A spanyol játékos kiszállt autójából, és heves szóváltásba keveredett néhány fiatallal.

Egyre több inzultus éri a Barcelona labdarúgóit a stadion és a klub edzőközpontja közelében, mivel néhány influenszer, tartalomgyártó folyamatosan megállítja és sértegeti a játékosokat, hogy aztán felvegyék reakciójukat, és közzétegyék a közösségi platformokon.

Ennek áldozata lett legutóbb Inigo Martínez, aki megunta saját csapata szurkolóinak viselkedését, kiszállt autójából, és heves szóváltásba keveredett többükkel. 

Ez az utolsó alkalom, hogy bolondnak neveztek vagy sértegettek, ez volt az utolsó, hogy te és a barátod sértegettek engem

– tette világossá a 32 éves védő, aki elmondta, nem tűri tovább, hogy sértegessék és becsmérlő kifejezésekkel illessék. 

Spanyol sajtóorgánumok hozzátették, a másik probléma, hogy a fiatalok sokszor aláírt mezeket és ruhákat kérnek a játékosoktól, majd azonnal eladják 1000 euró feletti összegekért. A közelmúltban egyébként Samuel Umtiti baja is meggyűlt a szurkolókkal. 

Rovatok