Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Pál középső fia is távozhat a Herthától

2024. április 11., csütörtök 14:30

Dárdai Pál középső fia, Dárdai Márton is távozhat a német labdarúgó másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC-től, írja a Nemzeti Sport Németországból származó sajtóhírek nyomán.

A Bild információi szerint az élvonalbeli Augsburg érdeklődik Dárdai Márton iránt. A jól értesültek szerint a klub akár kétmillió eurót is hajlandó lenne leszurkolni a védőként és védekező középpályásként is bevethető 22 éves játékosért.

Dárdai Mártont állítólag az a Babacar Wane ajánlotta a csapat figyelmébe, aki jelenleg az Augsburg játékosmegfigyelője, de korábban a Herthánál dolgozott, így jól ismeri a magyar labdarúgó képességeit – írja az NSO.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dárdai Márton öccse, Bence a következő idénytől a Wolfsburgban folytatja pályafutását. A Hertha már néhány héttel ezelőtt közölte, hogy a vezetőedző legkisebb fia a nyáron elhagyja a berlini egyesületet.

Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten továbbfejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki

– idézte a klub honlapja Sebastian Schindzielorz sportigazgatót.

Rovatok