Index Vakbarát Hírportál

Carvajal édesapja felvezette a buszt, Ancelotti szivarozott – így telt a Real Madrid 15. BL-trófeájának ünneplése

2024. június 3., hétfő 15:19

A Real Madrid a szokásoknak megfelelően a madridi Cibeles-téren, majd a Santiago Bernabéu Stadionban ünnepelte meg a június elsején története során 15. alkalommal elhódított Bajnokok Ligája-trófeát.

Mint ismert, szombaton a londoni Wembley-ben mérkőzött meg az abszolút rekorder királyi gárda, az eddig egyetlen győzelemmel álló BVB Dortmund a BL-serlegért, amely német fölény ellenére 2–0-s madridi sikert hozott.

A játékosok a már megszokott módón busszal érkeztek a vasárnap esti gála helyszínére, a madridi Cibeles-térre. Az ünneplés most sem volt mindennapi, a játékosokat szállító nyitott tetejű buszt például az immáron hatszoros BL-győztes hátvéd, Dani Carvajal édesapja, Mariano Carvajal vezette, aki rendőrként dolgozik, vasárnap pedig a lovasrendőri kíséret tagjaként vezette fel a Real Madrid buszát.

Nem sokkal később pedig a fiával és a friss trófeával is fotózkodott. 

A Carvajal-családon kívül más főszereplője is volt a gálának, mégpedig a 31 éves német hátvéd,  Antonio Rüdiger személyében – többek között azt kiabálta a közönségnek, hogy „itt vagyok én, az őrült.”

De nemcsak mondta, meg is mutatta, hogy milyen boldog és felszabadult első madridi BL-győzelme után.

Rüdiger felelt a hangulatért, de az egész csapat becsatlakozott az ünneplésbe – egy hatalmas láncot alkotva táncoltak együtt, a szurkolók pedig imádták. 

A Real Madrid olasz vezetőedzője,  Carlo Ancelotti  sem húzta ki magát az ünneplés alól, harmadjára is újraalkotta a még 2022-es BL-döntő utáni ikonikussá vált szivarozós képét játékosaival. 

Rovatok