Index Vakbarát Hírportál

A Premier League-ből elküldték, Ausztriában folytatja a magyar válogatott labdarúgó

2024. június 7., péntek 10:29

Az osztrák élvonalbeli Rapid Wien csapatában folytatja pályafutását Bolla Bendegúz, a magyar labdarúgó-válogatott védője. Erről az osztrák csapat számolt be közösségi felületein.

Bekövetkezett az, ami az elmúlt napokban pletykaként keringett a futball berkein belül: a következő szezontól a Rapid Wien futballistája lesz Bolla Bendegúz, aki kegyvesztetté vált a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonnál.

Bollát a szigetországi csapat többször kölcsönadta, így szerepelt a Grasshoppers, valamint a Servette csapataiban is, utóbbi klub színeiben 30 bajnokin öt gólig és négy gólpasszig jutott. 

Ami a váltást illeti, nem nagyon kell bemutatni, hogy milyen nagy múltú klub a Rapid Wien. A vezetők megnyerő tervet és jövőképet vázoltak fel, és nagyon szimpatikus volt, hogy ebben milyen szerepet szánnak nekem. Ami a célokat illeti, szeretnék ismét az Európa-ligában szerepelni a klubbal, a bajnokságban pedig az első három hely valamelyikének megszerzése a cél. Szeretnénk minél előrébb végezni, emellett az Osztrák Kupában is a lehető legtovább szeretnénk menetelni

– mondta Bolla a Sportálnak, aki kiemelte, érzése szerint az utóbbi időben a játék több területén is fejlődött, és jó érzéssel gondol vissza a Svájcban eltöltött éveire. 

Rovatok