Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid sztárja Szaúd-Arábiában köthet ki

2024. június 11., kedd 14:56

Antonio Rüdigert, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid hátvédjét szemelte ki magának egy szaúd-arábiai klub, a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató al-Nasszr.

A spanyol Football Espana számolt be arról, hogy a királyi gárda 31 éves német játékosának, Rüdigernek négy évre szóló 100 millió eurós fizetést ajánlott fel a közel-keleti gárda. 

A 69-szeres válogatott labdarúgó 2011 és 2015 között a Stuttgartban játszott, majd rövid időre a Rómához szerződött, onnan a Chelsea-hez igazolt, amellyel többek közt Európa-ligát és Bajnokok Ligáját is nyert. 2022-ben a Real Madrid játékosa lett, az együttessel spanyol bajnokságot és kupát nyert, valamint két héttel ezelőtt BL-címet is elhódította. 

Rüdiger tagja a hamarosan startoló hazai Európa-bajnoki keretnek, ám a hírek szerint nem zajlik zökkenőmentesen a magyarokkal egy csoportjában lévő németek felkészülése. Julian Nagelsmann szövetségi kapitány együttese hétfőn, a német sajtó jelenlétével tréningezett, ami alatt Rüdiger és Nicklas Füllkrug összeszólalkozott és majdnem verekedésbe torkollott a vita. 

A magyar és a német válogatott a kontinenstorna A csoportjában szerepel majd, a hazaiak pénteken Skócia ellen, a mieink pedig másnap Svájc ellen kezdenek.

Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!

Rovatok