Index Vakbarát Hírportál

Itt a hivatalos bejelentés, sportszergyártót váltott a Ferencváros labdarúgócsapata

2024. június 28., péntek 12:34

A rekordbajnok Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette, hogy a következő szezontól új sportszergyártója lesz a klubnak, ami nem más, mint a Macron.

Az OTP Bank Ligában címvédő, a legutóbbi szezonban a konferencialiga egyenes kieséses szakaszában játszó Ferencváros sportszergyártót cserél, és a 2024–2025-ös szezontól a Nike helyett a Macron öltözteti a zöld-fehér futballistákat. Ezzel a Fradi egy hosszú távú együttműködés végére tett pontot a Nike-kal. 

A klub honlapján hangsúlyozzák, az új csapatruházat teljesen egyedi lesz. Az FTC történelme, hagyományai és szimbólumai fognak visszaköszönni a grafikai elemeknek köszönhetően, hogy a labdarúgók és a szurkolók által érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék. 

Az ókori filozófus, Seneca találó gondolata szerint nem az élet hossza számít, hanem a minősége. A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze

– mondta Kubatov Gábor klubelnök a fradi.hu-n. 

Rovatok