Index Vakbarát Hírportál

Elbúcsúztatta két játékosát a Barcelona, aztán rögvest meggondolta magát

2024. június 30., vasárnap 17:35

A spanyol élvonalban legutóbb ezüstérmes Barcelona labdarúgócsapata vasárnap délután bejelentette három játékosa, Marcos Alonso, Joao Félix és Joao Cancelo távozását, majd fél órával később utóbbi két játékos kapcsán törölte a posztokat.

Joao Félix és Joao Cancelo egyaránt kölcsönben szerepelt a mögöttünk hagyott szezonban a Barcelona színeiben, de jövőjük még bizonytalan, az is elképzelhető, hogy maradnak a katalán fővárosban. A klub kommünikéjében az szerepelt, hogy Alonso, akinek a mai napon lejár szerződése, távozik a csapattól, valamint Félix és Cancelo is visszatér klubcsapatához. 

Abban nincsen semmi meglepő, hogy a 33 éves Marcos Alonso elhagyja a csapatot, de Félix és Cancelo távozása nem volt kőbe vésve. Fél órával azután, hogy mindhárom játékosát elbúcsúztatta a klub, a két portugál játékosnak címzett sorokat rögvest törölték a klub honlapjára. Fabrizio Romano transzferguru arról írt, hogy 

Félix és Cancelo helyzete még mindig bizonytalan, az is elképzelhető, hogy maradnak Barcelonában. 

Sajtóinformációk szerint a katalán csapat csak az elmúlt egy évet szerette volna megköszönni a két játékosnak, nem elbúcsúztatni őket, és félrecsúszott a kommunikáció.

Rovatok