Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor bemutatta a Fradi új, jubileumi mezét

2024. július 2., kedd 14:13

Az FTC elnöke bemutatta a Ferencvárosi Torna Club új mezeit, amely nemcsak azért különleges, mert új sportruházat-gyártóval dolgoznak együtt a Zöld Sasok, hanem azért is, mert a klub 125 éves jubileumát is 2024-ben ünnepli a rekorder bajnokcsapat. A hazai, az idegenbeli és az arany mezek már a 2024/25-ös szezontól láthatók lesznek a játékosokon.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke bemutatta a Fradi új mezét, kiemelve rajta a változásokat. A korábbi mezeket egy új sportszergyártó, az olasz Macron által gyártott trikók váltják, és a 125 éves tornaklub és Magyarország legfontosabb jelképei is helyet kapnak rajta. Három különböző mez (hazai, idegenbeli, aranyszínű) került bemutatásra a napokban a klub hivatalos oldalán, ahol Kubatov is kifejtette véleményét az új szerzeményekről.

A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten

– írta a klubelnök. „Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Ezzel tudjuk leginkább megszolgálni a bizalmukat, a támogatásukat” – tette hozzá.

Az új szerelés gallérján a piros-fehér-zöld csíkok futnak végig, a klubcímer alatt egy „125”-ös szám látható, a hátsó gallérrész alatt és a mez belsejének alján a klub mottója olvasható („Küzdeni mindig, feladni soha.”), az anyaga pedig 100 százalékban újrahasznosított PET-poliészterből előállított fonalból készült, a zöld-fehér függőleges csíkok pedig már összeforrtak a klubbal. 

A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel

– nyilatkozta Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója. „Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék” – egészítette ki közleményét.

Rovatok