Index Vakbarát Hírportál

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a debreceni Nagyerdei Stadion

2024. július 8., hétfő 13:09

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Debreceni VSC-nek otthont adó stadiont üzemeltető DNS Kft. és a DVSC Futball Zrt., aminek értelmében a pénzintézet exkluzív privátbanki üzletágának arculati elemeit viselik majd a Nagyerdei Stadion belső VIP-terei.

A bank Magyarország egyik vezető hitelintézeteként kiemelt figyelmet fordít a hazai sportélet támogatására, amivel célja, hogy hozzájáruljon a hazai sportkultúra népszerűsítéséhez és a közösségi összetartozás növeléséhez – írta a sajtóhoz eljuttatott közleményében a pénzintézet. Hozzátették: a most kötött együttműködés lehetőséget teremt a bank számára, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki Debrecen méltán híres sportközösségével.

Puskás András, a bank vezérigazgató-helyettese azt hangsúlyozta, hogy a pénzintézet hazánk egyik vezető szereplője, és ahogy „a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei is a személyesség és az exkluzivitás”, úgy szeretnék az idén tízéves stadion látogatóinak is ugyanezt az élményt átadni.

Hozzátette: a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyük, hogy gazdasági szerepük mellett olyan értékeket teremthessenek, amelyekkel aktívan hozzájárulhatnak a közösségi összetartozás erősítéséhez. Debrecen városában pedig erős a bank jelenléte: több ezer vállalkozónak és számos lakossági ügyfélnek nyújtanak szolgáltatásokat számlavezetési, finanszírozási, valamint megtakarítási területen egyaránt. Kiemelte: a debreceni stadion nem csupán egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ, amelyben sport, kultúra és szórakozás kapcsolódik össze.

Páll László és Makray Balázs  azt emelte ki, hogy az idén tízéves Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft. ügyvezetőjeként, illetve a DVSC Futball Zrt. cégvezetőjeként egyaránt megtiszteltetésnek veszik, hogy a minőségi banki szolgáltatásokkal bíró hitelintézet arra érdemesnek tartotta a létesítményt, hogy szolgáltatásainak portfólióját erősítse a stadionjukban történő aktív és figyelemre méltó megjelenéssel.

„Örülünk, hogy partnerek lehetünk kiváló környezetben lévő infrastruktúránkkal, hosszú távú komoly célokkal rendelkező labdarúgócsapatunkkal, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az MBH Bank Private Banking részlege mindenkor otthon érezze magát nálunk.”

A hitelintézet évek óta elkötelezett a sport támogatása mellett, a banknak számos sportágban vannak helyi és országos együttműködései és támogatási kezdeményezései. Így például támogatja a labdarúgást, úszást, kerékpározást és más egyéb olyan sportágakat, amelyek kiemelten fontosak a hazai sportéletben, valamint az egészséges életmód és a fiatal tehetségek támogatása szempontjából. Emellett a bank stratégiai partnerségben áll a Magyar Olimpiai Bizottsággal, amely által a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos bankja lett. Továbbá idén februárban az MBH Bank a hazai úszósport és a Magyar Úszószövetség kiemelt szponzorává vált, a jövőben pedig több éven keresztül támogatja a magyar úszóválogatott versenyzőit.

Rovatok