Index Vakbarát Hírportál

Veszélyben a Real sztárjának felesége és kisfia, hátborzongató videó a Copa Américáról

2024. július 11., csütörtök 20:09

Újabb és újabb felvételek jelennek meg a világhálón a szerda esti Kolumbia–Uruguay elődöntőt lezáró tömegverekedésről a labdarúgó-Copa Américán. Kiderült, hogy Darwin Núnez, a Liverpool uruguayi csatára, Szoboszlai Dominik klubtársa robbantotta ki a balhét azzal, hogy bevágott egy széket a kolumbiai drukkerek közé. Később Federico Valverde felesége és kisfia életveszélybe került, alig tudtak kimenekülni a tűzvonalból.

Nem csillapodnak az indulatok a szerda este, Charlotte-ban játszott Kolumbia–Uruguay Copa América-elődöntő végén kirobbant nézőtéri tömegverekedés nyomán. 

Mint ismeretes, a meccset 1–0-ra megnyerte Kolumbia annak ellenére, hogy a teljes második félidőt tíz emberrel volt kénytelen lejátszani Daniel Munoz kiállítása miatt. A lefújás után tömegverekedés robbant ki a nézőtéren, amibe az uruguayi játékosok is beleavatkoztak, utólag azt mondták, úgy érezték, a nézőtéren helyet foglaló szeretteik is veszélyben forogtak. 

Ami azt illeti, Federico Valverdének, a Real Madrid uruguayi középpályásának argentin felesége, Mina Bonino tényleg menekülni volt kénytelen a tumultusból, karján a házaspár egyik kisfiával. Sőt, még rosszabbul is járhatott volna, mert egy üvegpalack centikkel a feje mellett süvített el. Íme:

Mondjuk, Darwin Núnezt, a Liverpool uruguayi csatárát sem kellett félteni, félmeztelenül bemászott verekedni a kolumbiai szektorba:

Sőt, egy olyan felvétel is előkerült, amely arra utal, hogy az egész bunyót maga Núnez robbantotta ki azzal, hogy egy vasszéket a kolumbiai szurkolók irányába hajított:

A legbizarrabb videó Luis Suárezt és Miguel Borját mutatja. A jelenet úgy kezdődik, mintha az uruguayi csatár, az Inter Miami játékosa bele akarna harapni a kolumbiai nyakába, sokakban felidézve a tíz évvel ezelőtti esetet, amikor Suárez beleharapott Giorgio Chiellinibe az Uruguay-Olaszország mérkőzésen.

Aztán Suárez odamegy a földön térdelő James Rodríguezhez, a győztes csapat legjobbjához, és egy puszit nyom a kobakjára. De még nincs vége, Suárez visszamegy Borjához, és elkezdi fojtogatni. 

A vasárnapi Argentína–Kolumbia döntőre, amelyet a miami Hard Rock Stadionban rendeznek meg, a legolcsóbb belépő 2500, a legdrágább 12 500 dollárba kerül.

Copa América-elődöntő

Kolumbia–Uruguay 1–0 (1–0).
Gól: Lerma (39.).
Kiállítva: Munoz (Kolumbia) 46. p.

Rovatok