Index Vakbarát Hírportál

Guardiola biztos benne, hogy nem igazol Szaúd-Arábiába a Man. City kulcsembere

2024. július 23., kedd 10:23

Josep Guardiola, az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) címvédő Manchester City menedzsere szerint a csapat egyik legfontosabb kulcsembere, Kevin de Bruyne marad a klubnál, hiába csábítják őt mesés fizetéssel a szaúdi klubok.

A pályafutása vége felé közelítő De Bruyne a 2024-es Európa-bajnokság közben elismerte, hogy elgondolkodna a váltáson, ha valaki bemondana egy olyan fizetést, amitől leesne az álla.

Több mint elég pénzem van, de ha jön egy abszurd összeg ajánlatként, semmi sem elképzelhetetlen. De ez inkább a családomnak, a rokonaimnak, az unokáimnak, a dédunokáimnak és a barátaimnak szólna

idézte az RTL Klub a 33 éves karmestert, akinek egy év van hátra a jelenleg érvényes szerződéséből.

Guardiola most azonban azt mondta, nem aggódik a belga klasszis miatt, aki szerinte biztosan nem vált csapatot ezen a nyáron.

„Kevin nem megy sehova” – szögezte le a spanyol menedzser a riportereknek a City első nyári felkészülési mérkőzése előtt.

Hozzátette, nem várható sok játékosmozgás a bajnoknál a nyári átigazolási szezonban.

„Természetesen az átigazolási ablak utolsó napjáig történhetnek bejelentések. Nem zárom ki, hogy csatlakoznak hozzánk új játékosok, de szerintem 85, 90, 95 százalék esély van arra, hogy változatlan marad a keret” – jegyezte meg Guardiola.

A City augusztus 18-án, a Chelsea otthonában játssza az első bajnoki mérkőzését a 2024–2025-ös szezonban, emlékeztet a BBC.

Rovatok