Index Vakbarát Hírportál

A brazil válogatott játékos bokatörése olyan rémes volt, hogy spanyolfalat vontak köré

2024. augusztus 17., szombat 19:18

Még csak hét perc telt el a Nottingham Forest és a Bournemouth közötti labdarúgó-mérkőzésből a Premier League első fordulójában, amikor Danilo, a hazaiak brazil játékosa felugrott fejelni. Azonban földet érésekor a bal lába rettenetes szögben megbicsaklott, és attól kezdve már csak azt láttuk, hogy spanyolfalat vonnak az ápolásra szoruló játékos köré, nehogy a közönség lássa a derékszögben megtört bal bokát.

Alig kezdődött el a Nottingham Forest és a Bournemouth Premier League-mérkőzése az első fordulóból, amikor Danilo felugrott fejelni egy labdára Antoine Semenyóval, a Bournemouth centerével, ám földet érésekor a bal bokája szörnyűséges szögben aláfordult.

Azonnal elkezdték ápolni, ám a sérülés olyan rettenetes volt, hogy ponyvákból spanyolfalat vontak a brazil válogatott keretben is figyelembe vett labdarúgó köré, nehogy a nézők lássák a horrorisztikus sérülést. 

Danilót tízpercnyi ápolás után hordágyon vitték le a pályáról, kívülről csak annyit lehetett látni, hogy sínbe tették a bal lábát. Bár nagyon úgy tűnik, hogy bokatörést szenvedett, amikor levitték Danilót a pályáról, a hordágyon fekve felmutatta a hüvelykujját, jelezve, hogy minden oké.

A mérkőzés egyébként 1–1-es döntetlennel zárult, Kerkez Milos a Bournemouthban végigjátszotta a mérkőzést.

Rovatok