Index Vakbarát Hírportál

Marco Rossi válogatottjának két meghatározó játékosa is Újpestre igazolhat

2024. augusztus 23., péntek 16:09

A magyar labdarúgó-válogatott két meghatározó játékosa, Fiola Attila és Callum Styles is az Újpest FC-hez igazolhatnak – erről számolt be a Sportal.

A sportlap információi szerint az átigazolási időszak végéhez közeledve tovább erősödhet az Újpest, mivel két magyar válogatott labdarúgót igazolhat. A Sportal úgy értesült, a lila-fehér klub előrehaladott tárgyalásokat folytat Fiola Attilával és Callum Stylesszal.

Fiola nyolc év után távozott nyáron a Fehérvártól, eddig 59 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban. A 34 éves védővel igazi vezéregyéniség igazolhatna Újpestre, aki hamar közönségkedvenc is lehet. A hírek szerint rendkívül közel állnak egymáshoz a játékos és a klub feltételei, ezért könnyen megszülethet a megállapodás.

A másik magyar válogatott játékos Callum Styles lehet, aki átteszi székhelyét Újpestre. A fiatal középpályás az angol harmadik vonalban vitézkedő Barnsley játékosa, és ugyan lehetett hallani érdeklődésről egy „szinttel feljebbről”, de végül nem jött össze a váltás – a West Bromwich Albion volt a kérő fél. Most viszont egyre inkább úgy néz ki, „hazaköltözik”, és az Újpestben folytatja pályafutását a 23-szoros válogatott Styles.

Rovatok