Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo újabb elképesztő rekordot zsebelt be

2024. szeptember 13., péntek 15:27

A portugál labdarúgó klasszis, Cristiano Ronaldo elsőként érte el az egymilliárd követőt valamennyi közösségi médiás felületet figyelembe véve. Erről maga a támadó számolt be az X-en.

Eddig sem tudta senki lekörözni a portugál futballsztárt, most azonban újabb rekordot ért el: meghaladta az egymilliárdot azoknak a száma, akik a közösségi médiában követik őt.

Ronaldo saját X oldalán mondott köszönetet rajongótáborának, és úgy fogalmazott, hogy „ez több mint egy szám, együtt írunk történelmet”.

A szaúdi bajnokságban szereplő al-Nasszr 39 éves légiósának a péntek (ma) reggeli adatok szerint már 1 000 167 200 követője van az általa használt X, Instagram, Facebook, YouTube, Kuaishou és Weibo oldalakon.

Ezzel minden hozzá mérhető sztárra köröket ver, Lionel Messinek 623 millió összesített követője van, Selena Gomeznek 690 millió, Taylor Swiftnek pedig 574 millió.

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo hivatalos meccseit tekintve nemrég szerezte meg profi pályafutása kilenszázadik gólját, és kijelentette, hogy itt még nem áll meg: esze ágában sincs még felhagyni a futballal sem klub-, sem válogatott szinten, mi több, megcélozta az ezer találat elérését. A portugál válogatottban eddig 212 mérkőzésen lépett pályára, arról álmodik, hogy a nemzeti együttesben 250 alkalommal szerepelhessen.

Rovatok