Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő góllal mutatkozott be csapatában a magyar játékos

2024. szeptember 19., csütörtök 12:10

A magyar utánpótlás-válogatott játékos, Komáromi György szerda este, második mérkőzésén megszerezte első gólját új csapatában, a szlovén élvonalban érdekelt Mariborban. A 22 éves szolnoki csatár elképesztően szerencsés gólt szerzett: körülbelül 18 méterről érkező lövése ugyanis becsorgott a kapus jobb keze alatt. Videó.

A Celje jól kezdte a találkozót, az első fél órában már a vezetést is megszerezte. A Puskás Akadémiától szeptember 7-én érkező Komáromi aztán a 46. percben csereként lépett a pályára, érkezése fellendítette a Maribor támadójátékát, sőt néhány perccel később góllal is meghálálta a bizalmat. 

Az 57. percben húsz méterről célozta meg Matjaz Rozman kapuját, a laposan érkező lövés pedig a szlovén jobb keze alatt begurult a kapuba. Ezzel a találattal egészen a végjátékig 1–1-re állt a meccs, aztán a 90. percben elúszott a pontszerzés esélye: Svit Seslar gólt szerzett, amely győzelmet ért csapatának.

Komáromi másodjára játszott új csapatában, mindkétszer csereként kapott lehetőséget. A Maribor nyolc forduló után a tabella második helyén áll az Olimpija Ljubljana mögött.

Rovatok