Index Vakbarát Hírportál

Magyar válogatott csapattársat kaphat Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál

2024. szeptember 20., péntek 12:45

Újra angol topcsapatokkal hozták szóba a magyar labdarúgó-válogatott bal oldali mindenesét, a Premier League-ben szereplő Bournemoutht erősítő Kerkez Milost.

A TEAMtalk értesülése szerint a Liverpool továbbra is a 20 éves Kerkezzel képzeli el jövőjét, már ami a bal oldali védő pozícióját illeti.

A klub első számú opciója Andrew Robertson, de ő egyrészt már betöltötte a 30. életévét, másrészt már a nyáron is rendre felvetődött a távozása. Mellette a 28 éves Konsztantinosz Cimikasz bevethető itt, vele kapcsolatban azonban nem látszanak beigazolódni a korábbi várakozások.

A szigetországi lap értesülése szerint a Liverpool kívánságlistáján újra és újra feltűnik egy név, akit különös figyelemmel kísérnek, mégpedig Kerkez Milosé.

A győri utánpótlásból a 2021-ben a Milanéhoz kerülő, majd az AZ Alkmaarnál berobbanó fiatalt 2023 nyarán közel 18 millió euróért kaparintotta meg a Bournemouth, ahol azóta 37 tétmeccsen lépett már pályára.

Kerkez távozási lehetőségéről már a nyáron is cikkeztek, kisebb meglepetésre viszont ekkor még nem váltott. Úgy fest, hogy ez az állapot nem sokáig maradhat így, hiszen a Manchester United esetében is arról írnak, hogy az angol rekordbajnok továbbra is érdeklődik a 21-szeres magyar válogatott játékos iránt.

A 21. születésnapját novemberben ünneplő futballista piaci értékét 20 millió euróra taksálja a transfermarkt.de.

(Borítókép: Harry Langer / DeFodi Images via Getty Images)

Rovatok