Index Vakbarát Hírportál

Sportszerűtlen tettéért nem kapott utólagos eltiltást a Manchester City sztárjátékosa

2024. szeptember 24., kedd 10:28

A Manchester City labdarúgócsapatának támadója, Erling Haaland nem kapott utólagos eltiltást azért, mert az Arsenal védője, Gabriel Magalhaes tarkójához vágta a labdát.

Remek, fordulatos mérkőzést játszott még vasárnap délután az angol bajnokságban a Manchester City és az Arsenal, ami John Stones 98. percben szerzett gólja után 2–2-es döntetlennel végződött.

Az összecsapás alatt, végig ádáz küzdelmet vívott a City gólvágója, Erling Haaland, és az Arsenal kőkemény védője, Gabriel. Így nem csoda, hogy egyre csak nőtt közöttük a feszültség, amely végül Haalandból jött ki jobban.

A norvég támadó Stones utolsó pillanatokban szerzett egyenlítő gólja után izomból Gabriel tarkójához vágta a labdát, a londoniak pedig reklamáltak, miért nem kapott Haaland figyelmeztetést vagy eltiltást emiatt.

Az Angol Labdarúgó-szövetség, az FA bejelentette, hogy Haaland nem részesül tettéért utólagos eltiltásban, mert az esetet a videóbíró abban a pillanatban megvizsgálta, és nem talált szabálytalanságot.

Így Haaland kényszerpihenő nélkül folytathatja az idényt. Csapatának az eddigieknél is komolyabb szüksége lesz rá, mivel éppen az Arsenal elleni bajnokin súlyos sérülést szenvedett Rodri.

Rovatok