Index Vakbarát Hírportál

Megsérült a magyar válogatott kulcsjátékosa klubcsapatában, nem tudni, mennyi időt kell kihagynia

2024. szeptember 30., hétfő 13:55

A magyar labdarúgó-válogatott alapembere, Sallai Roland megsérült klubcsapata, a Galatasaray legutóbbi bajnoki mérkőzésén, és egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagynia.

Első alkalommal volt kezdő újdonsült klubjában, a Galatasarayban Sallai Roland a hétvégén, akit a Kasimpasa elleni mérkőzés félidejében lecseréltek. Utóbb kiderült, nem taktikai döntés, hanem sérülés miatt ért véget ideje előtt a magyar játékos mérkőzése.

A Galatasaray háromgólos előnyt leadva játszott döntetlent a Kasimpasával, de az eredményen túl Sallai Roland sérülése miatt is fájhat Okan Boruk vezetőedző feje. A szakember a bajnoki mérkőzés után megerősítette, sérülés miatt kellett Sallait lecserélnie a félidőben.

Boruk arról nem adott tájékoztatást, mennyire súlyos a 27 éves támadó sérülése, de török sajtóértesülések szerint ágyékproblémákról van szó.

Sallai esetleges kiesése a Galatasarayon kívül a magyar válogatottat is érzékenyen érintheti, mivel éppen kedden hirdet keretet Marco Rossi szövetségi kapitány az októberi két Nemzetek Ligája-mérkőzésre. A magyar csapat október 11-én Hollandiát fogadja, majd három nappal később a bosnyákokhoz látogat.

Ön szerint hogyan végez a magyar válogatott a Nemzetek Ligája A divíziós csoportjában?

  • 20068
    A harmadik helyen végzünk, játszani kell a bennmaradásért.
  • 15759
    Sajnos utolsók leszünk, így kiesünk.
  • 8173
    Bravúr: az első két hely egyikén zárva bejut a negyeddöntőbe!

Rovatok