Index Vakbarát Hírportál

Nemi erőszak miatt letartóztatták a Premier League-ben is megfordult labdarúgót

2024. október 13., vasárnap 19:05

Több szigetországi sajtóorgánum arról számolt be, hogy a napokban egy meg nem nevezett, korábban az angol élvonalban is megfordult labdarúgót őrizetbe vettek nemi erőszak gyanúja miatt.

A Daily Mail arról írt, hogy jogi okokból nem lehet megnevezni a 24 éves labdarúgót, akit még október 9-én vettek őrizetbe azok után, hogy a londoni Westministerben található Corintia Hotel szállodában egy nő azt állította, hogy megerőszakolta őt a labdarúgó.

Források szerint a 24 éves sportoló egy bárban találkozott a húszas éveiben járó nővel, aki még beleegyezett abba, hogy a férfival tart hotelszobájába, de ott állítólag a labdarúgó megtámadta, megerőszakolta a nőt.

A nő másnap reggel, az ötcsillagos hotel recepcióján jelentette az esetet, ezt követően a rendőrség őrizetbe vette a férfit, kihallgatták, és ujjlenyomatot vettek tőle.

A Sun szerint a férfi tagadja az erőszakot, ameddig pedig zajlik az eljárás, óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Úgy tudni, a labdarúgó több angol csapatban játszott korábban, és a Premier League egyik „ismert arca” volt. 

Rovatok