Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázs magából kikelve üvöltözött, miután a Paks kiütötte a Lokit

2024. október 19., szombat 19:36

A Paks 5–0-ra nyert a Debrecen otthonában a labdarúgó NB I szombati játéknapján. A lefújás után a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs ordibálva szakította meg Megyeri Balázs tévés interjúját.

A találkozó után az M4 Sport riportere arra kérte Megyerit, hogy értékelje röviden a találkozót. A kapus készséggel állt a kamera elé, de aztán megakadt a gondolatmenete Dzsudzsák miatt, aki az öltözőből ordibálva szakította meg az interjút.

Nem a tévé az első, hanem a klub! Engedjétek ki őt!

– kiabálta Dzsudzsák, aki azt akarta, hogy minden játékos kimenjen a debreceni szurkolók elé, akik aztán levetették a mezt a futballistákkal.

Máté Csaba a következőket mondta, miután megkérdezték tőle, miért játszott ilyen gyengén a csapat:

Jó kérdés. Az edző felelőssége az összeállítás. Nem sikerült megtalálni a jó kezdőcsapatot. A második gól után nagyon úgy tűnt, hogy fel is adtuk a meccset. Próbáltam felrázni négyes cserével a szünetben a csapatot, nem sikerült. Szégyenletes volt ez teljesítmény. Hogy mi lesz a sorsom? Engem bocsátottak már el úgy is, hogy tíz meccsből kilencet megnyertem, tehát semmi sem lep meg. Most nem én vagyok a fontos, ennek a tradicionális klubnak ki kell kapaszkodnia ebből a gödörből.

Rovatok