Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázs őrjöngése után árverésre készülnek a Debrecen szurkolói

2024. október 20., vasárnap 07:27 | 7 órája frissítve

Jelenleg kieső helyen áll a Debreceni VSC labdarúgócsapata a labdarúgó NB I-ben, a debreceni ultrák a szombati vereség (0–5 a Paks ellen) után levetették a játékosokkal a mezeiket, és volt, akit még sörrel is leöntöttek. A begyűjtött szereléseket hamarosan elárverezik a szurkolók, a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel.

Ahogy arról az Index is beszámolt, szombaton a Paks 5–0-ra nyert a Debrecen otthonában a labdarúgó NB I szombati játéknapján. A lefújás után a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs ordibálva szakította meg Megyeri Balázs tévés interjúját. 

Nem a tévé az első, hanem a klub! Engedjétek ki őt!

– kiabálta a 109-szeres válogatott középpályás, aki azt akarta, hogy minden játékos kimenjen a debreceni szurkolók elé, akik aztán levetették a mezt a futballistákkal, majd sörrel öntötték le a focistákat. A szurkolók már a meccs elején, az első gól után belekezdtek a „k**va gyenge” rigmus skandálásába.

ELÉG VOLT! Felelősöket akarunk látni!!!

– írták az Ultras Debrecen közösségi oldalán, majd egy felajánlást ismertettek a csapat támogatóival. A mezeket ugyanis vasárnap elárverezik, majd a befolyt összeget jótékony célokra ajánlják fel. „Legalább ennyi pozitívuma legyen a mai meccsnek” – fogalmaztak a találkozó után csalódottan.

Máté Csaba, a debreceniek vezetőedzője egyelőre nem tudja, hogy mi okozza a DVSC-nél az idény eleji formát. Elmondása szerint nem találta el a kezdő összeállítást sem, a második gól után pedig mintha a játékosok is teljesen elengedték volna a mérkőzést. 

Rovatok