Index Vakbarát Hírportál

A VAR sem mentette meg a Wolvest, a 95. percben szerzett fejessel nyert a Man. City

2024. október 20., vasárnap 17:14

Noha Bernardo Silva egyértelmű lesen zavarhatta a kapust, Chris Kavanagh a videóbírói szoba jelzése ellenére is úgy döntött, megadja John Stones 95. percben született gólját a Wolverhampton–Manchester City-összecsapáson. A Premier League címvédője ezzel drámai hajrában fordított 2–1-re és begyűjtötte a három pontot idegenben.

A címvédő Manchester City John Stones 95. percben szerzett góljával nyert 2–1-re az utolsó előtti Wolverhampton Wanderers otthonában az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Premier League-ben sorozatban ötödik vereségét elszenvedő Wolves jól kezdett, a hetedik percben már vezetett is, ám Josko Gvardiol találatával a City a 33. percben kiegyenlített.

A manchesteri együttes az egész meccsen fölényben játszott, ennek ellenére egészen a hosszabbításig kellett várniuk a drukkereknek a győztes gólra, amelyet az angol válogatott Stones szerzett.

A Manchester City ezzel a tabella élére állt, a második helyre csúszó Liverpool – Szoboszlai Dominik csapata – 17.30-kor lép pályára, az Anfielden fogadja a Chelsea-t.

LABDARÚGÁS, PREMIER LEAGUE, 8. FORDULÓ
Wolverhampton–Manchester City 1–2 (1–1)

Korábban

Vasárnap, később

Hétfő

(MTI / Index)

(Borítókép: Stones fejesének pillanata. Fotó: Marc Atkins / Getty Images)

Rovatok