Index Vakbarát Hírportál

Úgy fog kinézni a legendás ital palackja, mint egy focilabda

2024. május 19., vasárnap 13:41

Egyedi csomagolású focipalackkal jelentkezik a Zwack Unicum 2024 májusában. A piros-fehér-zöld labdát idéző dizájnnal és Hajrá, Magyarok! felirattal a felejthetetlen futball-legendákat, a mérkőzések izgalmas pillanatait és a közös szurkolás örömét ünnepli a márka. A különleges üvegek országszerte kaphatók limitált példányszámban.

Látványos cselek, igazi bravúrok elevenednek meg az Unicum 2024-es futballpalackján, amely a Hajrá, Magyarok! felirattal nemcsak a bajnokokat és a válogatottat éljenzi, hanem az együtt átélt izgalmakat és az elsöprő erejű közös szurkolást is ünnepli. A különleges, nemzeti színeket is idéző külső a jól ismert és közkedvelt gyógynövénylikőrt, az eredeti Unicumot rejti. A 0,5 literes focipalack korlátozott számban kapható.

A gyűjtemény egy darabja lehet

A limitált üveg megszerzéséért érdemes bevetni a trükkös cseleinket, hogy az Unicum focipalackkal összhangban skandálhassunk a felkészülési meccsek alkalmával az ír és az izraeli találkozón, vagy koccinthassunk a magyar válogatott sikerére a Svájc, Németország, végül Skócia elleni mérkőzésen a labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében, írja a cég a közleményében.

Az Unicum focipalackkal egyrészt az Európa-bajnokságra öt győzelemmel és három döntetlennel, egyenes úton kijutott magyar válogatott előtt tisztelgünk. Másrészt a csapat korábbi és leendő sikerei mellett a semmi mással össze nem hasonlítható, közösen átélt szurkolói élményt ünnepeljük. Hiszen a bajnokok dicsősége nem lenne teljes a szurkolók elkötelezettsége, öröme nélkül

– mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Az egyedi üveg nemcsak a koccintásnál mutat jól, hanem egy illusztris társasághoz is csatlakozik: az Unicum 2010 óta jelentkező futball- és sporttematikájú palacksorozatának legújabb tagja. A gyűjtők polcán méltó helyet foglalhat el a 2022-es őszi futballszezont éljenző üveg, a 2021-es Eb-szurkolói kiadás vagy a legendás, 2016-os Puskás Palack mellett, amely Puskás Öcsi 1966-os, utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült.

Rovatok