Index Vakbarát Hírportál

Index on tour: stábunk már a helyszínen várja az Eb müncheni nyitányát

2024. június 14., péntek 15:58

Az Index különítménye csütörtök reggel kelt útra Németországba, a labdarúgó-Európa-bajnokságra, majd érkezett meg kora este Münchenbe, a nyitómérkőzés színhelyére. Ott aztán a sajtóakkreditáció átvételét követően villámlátogatást tett a belvárosban. Kollégáink videós beszámolót készítettek útjukról, amelyből kiderült: az egyenes út csak akkor a legrövidebb, ha az az őszinteségre vonatkozik, amikor viszont A pontból akarunk eljutni B-be, ráadásul két országváltó mezsgyén lépünk át, akkor ez nem feltétlen fedi a valóságot.

A németországi Európa-bajnokságon pénteken este 21 órától rendezik a nyitómérkőzést, amelyen csoportellenfeleink találkoznak: a házigazda német válogatott a skót csapattal méri össze magát.

A mieink szombaton következnek, és ott mindjárt az első sávban, délután 15 órától: Marco Rossi együttese Kölnben Svájc ellen lép pályára.

Amíg csütörtökön, Münchenben a helyszínen tartózkodó több ezer skót drukkernek köszönhetően már tetőfokára hágott a hangulat, addig ez Kölnben még közel sem volt így. És itt a MÉG kap hangsúlyt.

Index on tour: stábunk már a helyszínen várja az Eb müncheni nyitányát

Pénteken délután már ott tart sajtótájékoztatót a magyar válogatott – no és persze a svájci is –, és minden bizonnyal sorra jönnek majd a magyar drukkerek is, akiknek többsége talán szombat reggel érkezik, de egészen biztosan sokan úgy terveznek, hogy nem kockáztatják meg, hogy bármiről is lemaradjanak. Akár az előző napi, münchenihez hasonló fiesztás, szurkolói főpróbáról.

Rovatok